Biefstuk met champignon-pepersaus



Ingrediënten:

250 gr kastagnechampignons
4 kogelbiefstuk van ca 150 gr
2 el ingemaakte groene peperkorrels (uit een potje)
50 gr boter
zout
250 ml cr�me fra�che









Bereidingswijze:

Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Zorg dat de biefstukken op kamertemperatuur zijn.
Laat de peperkorrels uitlekken.

Verhit de boter in de pan en bak de biefstukjes aan beide
kanten aan. Temper de hittebron en bak ze nog enkele minuten.
Schep de biefstuk uit de pan en bestrooi ze met zout. Dek ze
toe met alluminiumfolie om ze warm te houden. Giet 1 dl water
in de pan en roer de aanbaksels los van de pan. Voeg de
peperkorrels en de champignons toe en bak alles nog kort.
Voeg de cr�me fra�che toe en verwarm de saus zonder te laten
koken. Leg de biefstukjes heel even in de saus. En serveer op
verwarmde borden.

Lekker met sperziebonen en aardappelpuree.

Home